Loading...

LA BARCA I
LA SEVA CUINA

La nostra manera natural d’entendre la cuina fa que la definim com una “cuina d’ahir, d’avui i de sempre”. La característica més important és l’obsessió per trobar el millor producte del mar, el bosc i la muntanya en tot moment i poder oferir així una carta de temporada, equilibrada i on cada plat resulti ser un viatge per la nostra gastronomia mediterrània, on la combinació del mar i la muntanya es fa evident en tots els seus racons.

En definitiva, podrà trobar una cuina catalana renovada i posada al dia, en la qual el producte i el gust és el que de veritat ens interessa. El seu cuiner ha tingut la sensibilitat de mantenir les arrels però a la vegada li ha donat un toc de modernitat gens sofisticat, la qual cosa simplifica molt la vida del comensal. Al capdavant CRISTIAN DOMÍNGUEZ, un cuiner que ha vist passar molts mestres per la seva cuina i ha sabut aprendre de tots i cada un d’ells. Si a més li afegim que el seu principal ingredient és la il·lusió, ens trobem amb un restaurant amb contínua evolució i que està millorant cada dia per tu, que en definitiva ets el nostre tresor més preat. En un ambient càlid i acollidor, al peu de la muntanya de Montserrat ens podrà fàcilment trobar.

ON SOM

Als peus de la Muntanya de Montserrat, a 30 min de Barcelona i a 5 min de l’estació del Cremallera.

LA NOSTRA CUINA

Us oferim la millor cuina de temporada amb productes de primera qualtiat. La nostra especialitat, els arrossos i la brasa.